Обединението и Интеграцията с Множествените Аспекти на Божествения Аз


Послание от Архангел Михаил

Чрез Рона Хърман

2 септември 2013г.

Уважаеми майстори, след влизане в своето индивидуализирано съзнание, знаейки, че сте Божествените Искри на Висшия Творец, На Всичко Съществуващо. Вие сте били програмирани със знанието, че ви е предопределено да насочите пътя си в голямата непроявена пустота като емисари на Светлината. Вашата божествена мисия бе дълбоко закодирана в безсмъртния Аз на Душата, както и във вашия Семенен атом на Свещеното сърце. Вие, заедно с всички други "пробудени Искри на Самосъзнанието", сте предназначени да изпитате цялото удивително разнообразие на съзиданието за Твореца, нашия Бог Отец - Майка, и всички велики Същества на Светлината, чиято предопределена мисия е да останат във висшите сфери на Светлината.

Казваме ви това, защото искаме да покажем колко сте древни и сложни. Вие дойдохте в този живот с багаж от знания и богато, сложно родословие, кодирано в ДНК-то ви, в клетъчната ви структура, във вашите ментални и емоционални тела, както и в обширната чакрова система, притежаващо достойнства, качества и таланти. Може би сте се чудили защо членовете на някои семейства могат да бъдат толкова различни физически, умствено и емоционално, ако от земна гледна точка, те са произлезли от едни и същи родители и имат един и същ произход. Родословието на физическото ви семейство в този живот е само една малка част от огромната ви история и безценно наследство на това, което всъщност сте.

Вие сте разделяли своето съзнание или сте се фрагментирали милиони пъти, за да се насладите на разнообразието на Вселената, освен това сте се обединявали с много свои аспекти много повече пъти, отколкото можете да си представите. Всеки път, когато правите това, вие сте добавяли уникален опит и по-сложна информация в свята банка на паметта. И колкото по-далече от съвършенството на Твореца отивахте и колкото по-дълбоко се потапяхте в многоизмерността, толкова по-плътно и несъвършено ставаше това, което създавахте, защото във вас е била по-малко чиста субстанция на Светлината за работа. Ето защо, нямате вина и не трябва да имате никакво чувство за вина и провал, защото всеки живот е предназначен за внимателно планиран образователен опит. Въпреки това, този кръг на Космическото Творческо Разширение вече е към своя край. Дойде време да възстановите своето собствено майсторство и възможността за създаване на красиви и хармонични неща в съответствие с първоначалния Божествен план от високо ниво.

Сега, когато знаете, че имате силата да приемате безграничната чиста Субстанция на Космическия Живот - Любовта и Светлината на Вселената - какво чакате? Отказът от вашето неотменно право е пародия и вашето Висше Аз няма да спре да ви подбутва, за да ви помогне да се пробудите и да възстановите своето велико наследство. Вие, Души на Звездните Деца, отиващи напред в процеса на Възнесение, сте достигнали до най-отдалечената точка в пътя си на разделение и още веднъж сте дълбоко потопени в процеса на обединение и интеграция с множествените аспекти на вашето Божествено Аз, разпръснати из тази Субвселена.

Когато започвате да постигате истинския творчески процес, вашата реалност веднага се разширява в по-широка перспектива. Ставайки майстори, вие се учите да не осъждате, като се стремите да развивате мълчалива безпристрастност. С времето ще развиете чувство за изключване от ежедневните драми и инциденти. Майсторът говори малко, слуша по-внимателно и поддържа безпристрастно отношение към това, което се случва около него. Трябва да търсите спокойствие вътре в своето Свещено сърце. Там се намира вашият център на Силата и на Божествената воля.

Без значение са мястото и обстоятелствата на раждане или нивото на разбиране, с което сте въплътени в този живот. Дълбоко в Душата ви винаги е имало горещо желание да обедините многото аспекти на вашето Битие, даже и тези, които резонират с по-ниски честоти, повече от тези, които носите в своето текущо земно пребиваване и в своята аура. Това могат да са наклонности, лъжливи истини и концепции, които сте приели като собствени, както и различни дълбоки чувства на омраза, отмъщение или осъждане, придобити в резултат на огромния земен житейски опит. Още повече, отначало те трябва да бъдат излекувани и хармонизирани, за да могат да бъдат изпълнени със светлина. По този начин вие няма да изпитвате дискомфорт, проблеми или кармичните взаимодействия на опита от миналото, както бе по стария начин. Като позволите на своя Божествен Аз да повиши нивото на светлината и да ви води, у вас ще се появяват все по-вдъхновяващи мисли. Има много начини, по които Духът да се прояви чрез вас, просто нека това да се случи естествено, скъпи. Какво ви кара да се усмихвате сърдечно и кара душата ви да пее? Кое предизвиква у вас дълбоко чувство на вътрешно удовлетворение? Как искате да служите? Има много начини, имате много таланти ( повече, отколкото признавате), обаче, изборът е ваш дали да развивате и използвате скритите таланти, които са ви дадени.

Предпоставка да станете Майстор на Светлината и Войн на Духа е готовността да поемете ролята на лидер - този, който е готов да проправи пътя в новите сфери на съществуване, подготвени за възнесението на човечеството. Готови ли сте да излезе на преден план? Смятате ли, че сте от тези, които имат желание и готовност да ръководят и направляват, твърдо фокусирани върху новата визия – новия Божествен Проект за Небето и Земята, и след това да видят как тя се проявява за най-висшето всеобщо благо?

Не забравяйте, мои смели , че трябва да се обвиете с мантията на непобедимост, да укрепите своята решимост и да се издигнете над контри, семена на съмнение и критика, които ще бъдат отправени към вас. Масите са все още ограничени от репресивния свят на дуалността и физическата форма. Тъй като душите им започват да ги събуждат и да ги тласкат към пробуждане, разликата между съзнанието на трето и четвърто измерения и съзнанието на пето измерение ще се разшири. В резултат на това, енергията на съпротивата, гнева и негодуванието ще изригва от тези, които все още са във властта на най-ниската честота на негативност, ограничения и чувство на безпомощност. Те ще изпитат голям страх от предстоящите промени. Те ще са възмутени, че са били изгонени от тяхната зона на комфорт, даже ако тя е била реалност на ограничения и страдание. Те ще се опитат да ви дискредитират и хулят, но вие трябва да бъдете непоколебими. Вие трябва да останете здраво в своята цялостност, без да съдите, излъчвайки енергията на любовта към всички, и да вземете позицията на майстор, да ги благословите, и след това да тръгнете към по-плодородни полета. Имайте предвид, че промените ще се извършат на дълбоко клетъчно ниво за всички видове в земен план - никой или нищо не е застрахован от високите честоти на Светлината на Създателя, бомбардиращи и проникващи в дълбините на всеки човек на Земята и цялото творение.

( Следва продължение )


Аз съм Архангел Михаил

Септември 2013

Рона Хърман



Превод: Деспина и Стоян Делев | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments